2022. május 6., péntek

Blueskocsma - Brett Ellis

 


Itt a hétvége, nyit a blueskocsma. E heti vendégünk a Brett Ellis Band.

Brett Ellis Band

Brett Ellis Band: A szupersztár kaliberű zenészekből álló tehetséges csoportot a rendkívüli gitáros/énekes/dalszerző, Brett Ellis vezeti. Brett több mint 20 éve volt és továbbra is a San Diego-i zenei élet támaszpontja, és több mint tíz éve teljes lendülettel fut a The Brett Ellis Band-el:
Brett Ellis (gitárok és ének)
Rick Nash (basszus/back ének ) )
Calvin Lakin (dob/back vokál).

Elsajátították a Hard Rock & Blues művészetét, és továbbra is nyomják a zenéjüket. A Brett Ellis Band együtt dolgozott például Eric Johnson, Edgar Winter, Bad Company, Uli Jon Roth, Foghat, Sammy Hagar, Glenn Hughes ( Deep Purple ) Robben Ford, Eric Gales, Wayne Krantz, King's X, Pat Travers és még sok más zenésszel.
Brett olyan fesztiválokon szerepelt, mint az egykor évente megrendezett Cabo Wabo Fest, a The Tommy Bolin Tribute Festival és még sok máshol, és egy másik hangon két klasszikus gitáralbumot is felvett, a Klasszikus gitárkompozíciókat Fernando Sor Vol. 1. és Vol. 2. Brett Ellis, valamint mesteri ritmusszekciója, Rick Nash és Calvin Lakin továbbra is ír és rögzít inspiráló zenét, gyakorlatilag korlátlan katalógust bővítve, amely elérhető a CD Baby, az iTunes és a Grooveyard Records dot com oldalán. A kemény munka és a mesterségük iránti elkötelezettség a BEB néven is ismert Brett Ellis Bandet nagy követő táborral áldotta meg.
Lenyűgöző előadásaik az elkövetkező években előmozdítják a kreatív Hard Rock Blues színteret Kaliforniában és szerte a világon.
Ma a 2007-es debűtáló lemezükbe fülelhetünk bele, amelynek címe: PAIN. Kifejező elektromos gitárok jellemzik, amelyeket a megtört szívek számára dedikált és komponált Brett Ellis.

A következő felvételeket hallhatjuk:

01. Stratocaster (5:32)
02. A-Train (5:01)
03. Numb (5:43)
04. Downward Dog (6:40)
05. Daydreaming (4:22)
06. Hoodoo Man (7:12)
07. PAIN (7:05)
08. Killing Floor Pain (4:01)
09. Bump-n-Jive (6:18)
10. Burn'em up Barnes (3:43)
11. Caprice op.1- L'enfant de feu (1:15)
12. Confiming the Fact (6:27)
13. Super Hot Chick Fever (4:25)
14. Firehorse (6:59)
15. Into the Sunset (3:08)

Letölthető /link/:

Kedvcsináló:

Brett Ellis - Pain





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése