2023. június 16., péntek

Bluueskocsma - Andabluses

 


Itt a hétvége, nyit a blueskocsma. Mai vendégünk az  Andabluses.


Az Andabluses: 1997 közepén született, bár más nevek több mint tíz éve dolgoznak ezen a Blues-on Andalúzia-szerte, részt vesznek a nemzeti blues néhány legfontosabb fesztiválján, mint például Igualada, Cazorla, Cerdanyola, Antequera vagy Alcalá, olyan előadókkal, mint Raimundo Amador, The Foundation Toni Manero, O'Funkillo, Canned Heat, Hideway, Caledonia Blues Band, Smiling Jack, Coco Montoya, Grahan Foster, Amar Sundy, Boggie Brothers, Ñaco Goñi és Bluscavidas, M-Clan, Concha Buika, Kiko Veneno, la Shica Sugar Ray & The Bluetones és Otis Grand, többek között.

2005-ben kiadták első albumukat "BlueStop", amelyen egy kivételével minden téma eredeti csoport.
2009-ben lásd az "Andabluses plays BBKing" kolofont a zenekar munkájához, amely 99-ben "Homenaje a BBKing" -t szervezett , amelyben számos BB-t arattak. KING, a nagy művész, az APOLLO, a Live at the REGAL... és néhány legismertebb daluk, a The thrill is gone, When loves come to town... fergeteges sikert aratott. hogy egyszeri koncert legyen, hogy ne csak a csoport állandó összeállításává váljon, hanem a programozók egyik legkeresettebbé.
Most mutatják be nekünk harmadik cd-jüket, az „Old Blues Biscuits” -t, tíz saját dallal, valamint Willie Dixon klasszikusának, az „I'm Ready”-nek a feldolgozásával, amelyen keresztül a Blues különböző „palosai” vagy stílusai mennek keresztül. klasszikus és vidéki Blues, Rythm & Blues, Funky, chicagói stílus, vagy a jazzhez közelebb álló.
Ma a 2023-ban kiadott lemezükbe fülelünk bele.

A következő felvételeket hallhatjuk:

01. Rollin' The Keys 05:11
02. Open The Door 04:45
03. Black Heart & White Soul 08:40
04. Just A Fool For Walkblues 05:07
05. I'm Gonna Stand Up 04:35
06. Segítő kéz 04:04
07. Mint egy kutya 06:28
08. Broke & Hungry 05:28

Letölthető /link/:

Kedvcsináló:

Andabluses - Black Heart & White Soul





1 megjegyzés: