2021. október 10., vasárnap

Prog Magazin 1.

 


A Prog egy progresszív rockzenének szentelt brit magazin, amelyet a Future kiadott. A Jerry Ewing [1] által szerkesztett folyóirat2009 márciusában indult, a Classic Rock szétválásaként,és magában foglalja a korábbi és a jelenlegi művészeket. További jelenlegi munkatársak: Natasha Scharf (szerkesztőhelyettes), Russell Fairbrother (művészeti szerkesztő), Matt Mills (Hírszerkesztő) és Dave Everley (Album Review Editor). A Prog -t a Future adja ki, akik " klasszikus rock" és " Metal Hammer " "testvér" kiadványaiért is felelősek .  A Prog évente kilenc alkalommal jelent meg 2012 -ig, amikor a gyakoriságát évente tízszer állították át.  A The Guardian 2010 -es adatai szerint a folyóirat egy számban 22 000 példányban kelt el, ez fele az NME forgalmának.  Gavin Esler újságíró és műsorszolgáltató 2014 -ben úgy jellemezte, hogy "azon kevés zenei magazinok egyike, amelyekre gondolhatok, hogy keringésük egészséges".  2016. december 19 -én a TeamRock 70 munkahely elvesztésével hívta fel az adminisztrátorokat, miután pénzügyi nehézségeket tapasztalt. TeamRock stabil címek, beleértve a Classic Rock, Metal Hammer, és Prog ideiglenesen felfüggesztette megjelenését. 2017. január 8 -án a Prog -t a Classic Rock és a Metal Hammer testvérmagazinokkal együtt a Future korábbi tulajdonosai 800 000 fontért vették meg.  2018. március 27-én a Future brit fogyasztói zenei magazinjainak családja, beleértve a Prog -t is, márkanévre váltott, és a Louder (más néven Louder Sound ) ernyő alá került , a loudersound.com pedig a kiadványok fő online portálja. 
Ebben a nagyszerű kiadványban mindig megjelent egy CD-melléklet, jülönböző előadókkal. A következő hetekben ezekbe fülelünk bele. Az első a A Prog -t a Future adja ki, akik " klasszikus rock" és " Metal Hammer " "testvér" kiadványaiért is felelősek. A Prog évente kilenc alkalommal jelent meg 2012 -ig, amikor a gyakoriságát évente tízszer állították át.  A The Guardian 2010 -es adatai szerint a folyóirat egy számban 22 000 példányban kelt el, ez fele az NME forgalmának. Gavin Esler újságíró és műsorszolgáltató 2014 -ben úgy jellemezte, hogy "azon kevés zenei magazinok egyike, amelyekre gondolhatok, hogy keringésük egészséges".  2016. december 19 -én a TeamRock 70 munkahely elvesztésével hívta fel az adminisztrátorokat, miután pénzügyi nehézségeket tapasztalt. TeamRock stabil címek, beleértve a Classic Rock , Metal Hammer , és Prog ideiglenesen felfüggesztette megjelenését. 2017. január 8 -án a Prog -t a Classic Rock és a Metal Hammer testvérmagazinokkal együtt a Future korábbi tulajdonosai 800 000 fontért vették meg.  2018. március 27-én a Future brit fogyasztói zenei magazinjainak családja, beleértve a Prog -t is, márkanévre váltott, és a Louder (más néven Louder Sound ) ernyő alá került , a loudersound.com pedig a kiadványok fő online portálja.
Ezekben a magazinokban mindig megjelent egy CD-melléklet, különböző előadókkal. Az elkövetkező hetekben ezekbe a lemezekbe fülelünk bele. Az első "(2012) Prog P1 - A New Day Yesterday" címmel jelent meg. Hallgassuk meg, érdemes!



A következő felvételeket hallhatjuk:

1. Citizen Cain – The Hunting Of Johnny Eue 12:01
2. El Doom & The Born Electric – Fire Don't Know 9:37
3. Gandalf's Fist – Into The Dark (Containing Emerald Eyes Reprise) 7:27
4. It Bites – Wallflower 4:53
5. Lord Of Mushrooms – Grace (Dedicated To...) 7:23
6. Lyrian – A Warning To Angels 6:23
7. No-Man – Lighthouse 8:23
8. Paul Cusick – Borderlines 11:33
9. The Future Kings Of England– A Face Of Crumpled Linen 10:18

Letölthető /download/:

Belefülelő:

Citizen Cain – The Hunting Of Johnny Eue 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése