2018. március 25., vasárnap

Alma a fájától...7.


Folytatjuk a zenészvilágban a kutakodást olyanok után akik  megörökölték a szülői hagyományokat, szintén zenei pályára léptek. Mai ajánlat Frank Sinatra és lánya Nancy Sinatra.

Frank Sinatra

Frank Sinatra 1915-ben született olasz származású, amerikai pop- és jazz énekes, színész. Zenei tevékenysége jelentősen befolyásolta a modern zenei életet. Felvételei a világon az egyik legkelendőbbek, többszörös Grammy-díjas művész volt. Színészi pályafutását két Oscar-díj és két jelölés fémjelzi. Négy házassága, az autók iránti gyűjtőszenvedélye tették különcé. 1998-ban vesztette el a művészvilág.

Frank Sinatra - My Way

Nancy Sinatra

Nancy Sinatra 1940-ben született, amerikai énekesnő és színésznő. Ő Frank Sinatra és első felesége Nancy Barbaro Sinatra legidősebb gyermeke. Apja révén kora gyermekkorában belecsöppent a zenés táncos világba. tehetsége hamar megmutatkozott. másik két testvére is próbálkozott, de nem voltak sikeresek. Nancy azonban sorra gyártotta a lemezeit, szerepelt filmekben hatalmas sikerrel. Karrierje töretlenül haladt a csúcsok felé.

Nancy Sinatra - Bang-Bang

Apa és lánya

Frank & Nancy Sinatra - Something Stupid

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése