2022. június 28., kedd

Morzsám...

 


A jegyzettömb lapjai izgatottan várták, hogy mikor kerülnek sorra, és ami még fontosabb milyen fontos üzenetet hordoznak majd. A csapat egyre fogyatkozott, a lakás minden pontján felbukkant odaragasztott alakjuk. Fő helynek számított a bejárat melletti parafa tábla, amire minden lap nagy álma volt. Nyolcvanketteske már közel állt hozzá, hogy ő következzen. Nagyon izgult.

Aztán eljött a nagy nap, az előtte levő felhasználásra került, fényre jutott, ő következett. Néhány napig nem történt semmi, már kezdett ásítozni, egy kicsit talán el is aludt. Toll sercegésére ébredt, valamit írtak rá, majd elválasztották társaitól. Óriási szerencséjére a főtáblára került, büszkén kihúzta magát.

Egy idő után el kezdett feszengeni, mert kíváncsi volt milyen feliratok olvashatók környező társain. Ilyeneket betűzött ki: „Szerda hatkor edzés”, „Ha jössz haza, hozz tejet, mert elfogyott”, „Vidd ki a szemetet, mert már nagyon büdi”, „Hétvégén nagyi szülinapja, ne felejtsd el, tudod, a sárga rózsát szereti”, stb.

Egy kicsit pipiskedett, hogy a rajta álló feliratot is el tudja olvasni. Ennyi állt rajta:

SZERETLEK! – és alatta egy szívecske.

Úgy érezte, ezért érdemes volt megszületnie…


Billie Eilish - i love you




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése