2022. szeptember 22., csütörtök

Morzsám...

 


A bérgyilkos következő megbízásának fényképét tanulmányozta. Egy egzotikus szépség nézett vissza rá a fényképről. Munkája során megtanulta, hogy az érzelmeit ki kell zárnia, ez az arc mégis fészket rakott a tudata hátsó zugában…

Az elkövetkező napok a leendő áldozat megfigyelésével telt. Egyedül élt. Nem volt túlságosan bonyolult az életvitele: nyolc felé indulás a munkahelyre, munka után haza, este tíz körül lefekvés Ezen kívül, nem nagyon mozdult ki otthonról.

Az akció kivitelezését egy szombati napra tette. A villany lekapcsolódása után várt egy órát, majd nekiindult. Könnyedén bejutott, macskalétekkel közelítette meg a hálószobát. Ahogy bejutott, látta az ágyban az enyhe fényben az áldozat takaró alatti sziluettjét. Közel osont, a hangtompítós pisztolyt előre tartva megállt az ágy mellett. Hirtelen mozdulattal lerántotta a takarót…egy bábú üres tekintete meredt rá. Néhány pillanatra megdermedt, de ösztöne egy gyors forduló mozdulatra sarkalta.

Elkésett, mert ebben a pillanatban érezte amint egy hideg penge áthatol a szívén. Lábaiból azonnal elszállt az erő, a földre rogyott.

A lány fölé hajolt, az arca tényleg gyönyörű volt, de szemeiben ott szikrázott a gonoszság. Ez volt az utolsó kép, majd az öntudatlanság vermébe zuhant…


                                                         AnDrew DeXx - Killer





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése